Selskap

Selskap

Hos oss kan du samle familien, venner eller kolleger til selskap i eget lokale. Vi har lokaler som passer til mange ulike anledninger, enten du feirer bursdag, arrangerer en julelunsj eller inviterer samarbeidspartnere på middag. Her kan dere sitte sammen og uforstyrret fra resten av restauranten i stemningsfulle omgivelser.

Når du reserverer rom hos oss, finner vi sammen ut hvilken meny og drikke/vinpakke som passer til ditt arrangement. Vi kan tilpasse etter spesielle anledninger, som jubileum, firmaeventer og julebord.

Vi har mulighet til å ta imot inntil 120 personer. Ved større selskap lager vi den samme menyen til alle gjestene, selvsagt tilpasset allergier eller andre preferanser, om noen har det.

Kontakt oss på booking@grafentrondheim.no så finner vi den beste løsningen for ditt selskap.

Velkommen skal dere være!

Chambré

Er dere 30–60 personer i følget, er vårt Chambré (fransk for kammer) et passende og spennende rom å ha selskap i. Når dere reserverer dette lokalet, bestiller dere den samme maten fra selskapsmenyen vår. Vi tar selvsagt hensyn til allergier og spesielle behov.

Vinkjelleren

Vinkjelleren er på mange måter Grafens «aller helligste». Dette lokalet passer best for et litt mindre følge på 15–30 personer. Her har dere også selskap av 2 500 vinflasker. Samlingen skaper en særegen atmosfære, og har garantert noe for enhver smak.

Selskapsmeny

3-retter

kr 645,-

Tilpasset vinpakke
kr 475,-

6-retter

kr 995,-

Tilpasset vinpakke
kr 845,-

5-retter

kr 845,-

Tilpasset vinpakke
kr 620,-

Lakse carpaccio

Marinert laks med avokadokrem og fennikelsalat

Forrett

Kyllingterrine

Kyllingterrine på salat med bringebærvinagrette

Forrett / Mellomrett

Hvit fisk etter tilgang

Servert med grillet spisskål og smørsaus med avruga

Forrett / Mellomrett / Hovedrett

Braisert kalvebryst

Bakt sellerikrem, broccolini, rødvinsaus og ristede urtepotet

Hovedrett

Gratinert Brie

Gratinert brie fra Dovre ysteri på rugbrød, toppet med spicy sitronhonning, friske bær og hakkede valnøtter

Mellomrett

Pastel de Nata

Vaniljeterte med bourbon vanilje og sitrus. serveres med rabarbra kompott

Dessert